På svenska In English  Auf Deutsch
Priser i: 
   
 
Alltid fri frakt  
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar

Magnetism

En del av armbanden från Good Balance innehåller "stenar" som är magnetiska. Här nedan förklaras vad magnetismen innebär och vad magnetarmband är för något.

Good Balance vill även påpeka att det inte är vetenskapligt bevisat att dessa armband fungerar som botemedel.

 
 

Magnetism & magnetterapi

 

Magnetterapi är en metod som funnit i tusentals år och är en naturlig metod för att bli av med smärta, återfå energi och förbättra sömnen. Det har visat sig vara ett säkert och effektivt sätt som alternativ terapi och det är vetenskapligt bevisat att människan kan återfå sin självläkande elektromagnetiska balans med hjälp av magneter.

 
     

Magnetism mot smärta och sjukdomar

 

Intresset för magnetterapi

Magnetterapi kan verka både förebyggande och som behandling av kroniska sjukdomar. När vi pratar om magnetterapi så innebär det att vi har magneter nära huden genom exempelvis magnetarmband för att förbättra ett tillstånd såsom smärta.

Människor bär magneter för att behandla olika typer av smärta så som allmän smärta, smärta efter operation, ryggsmärta, muskelsmärta, artros, kroniskt trötthetssyndrom, smärtsamma menstruationer, nervsmärtor, diabetes idrottsskador och migrän.

Magneter är också en behandling som vissa personer tycker fungerar för behandling av sömnsvårigheter, tinnitus, cancer, MS, Parkinsons sjukdom, reumatism, stressyndrom, epilepsi m.m. Det finns dock inte tillräckligt med information för att veta exakt hur magneter kan fungera i kroppen för att behandla sjukdom eller smärta.

 

Magnetterapi är stort och den globala försäljningen av magneter för behandling uppskattas till över 5 miljarder dollar årligen. I USA är marknaden cirka 500 miljoner dollar.

Det finns intresse för magnetterapi för medicinska tillstånd på grund av olika elektromagnetiska fält som förekommer naturligt i kroppen. Till exempel är nervsystemet transmissioner och tillhörande muskelsammandragningar associerade med magnetisk aktivitet. Hjärtat genererar det största magnetfältet i kroppen. Flera andra aktiviteter i kroppen är associerade med magnetisk aktivitet.     
    

Myter om magnetism

 

Vid en tid trodde man att onormala magnetfält i kroppen kan resultera i vissa sjukdomstillstånd, och att magneterna skulle kunna spela en roll för att göra dessa magnetfält normal igen.

Du kan höra att magneterna dras järnet i röda blodkroppar, vilket leder till ökad cirkulation. Men detta är fel. Järnet i blodkroppar är inte i en magnetisk form. Men magneter, i teorin, skulle kunna ha en effekt på andra laddade molekyler i blodet och andra delar av kroppen. 

 

     

Hur fungerar armband med magnetism?

 

Magnetarmband är inte vetenskapligt bevisat som botemedel och vi kan därför inte garantera att det kan hjälpa dig. Alla människor reagerar på olika sätt men många märker en positiv effekt vid användande efter magnetarmband efter 1-2 veckor.

Ni kan själva läsa om vad några av Good Balance kunder tycker under exempelvis #goodbalance på Instagram.

Just beroende på detta så erbjuder Good Balance alltid alla kunder 30 dagars nöjdhetsgaranti på alla armband. Är du inte nöjd så kan du skicka tillbaka din produkt och få full ersättning.

 
     

                 
Energiarmband till hela världen
Snabba leveranser
Fraktfria leveranser 

Varor i lager
Öppet köp i 30 dagar
Betala på faktura
Säkra betalningslösningar
Ta 3 - betala för 2
Kundservice 4670 386 37 24
                 
                 

Good Balance

 

Kundtjänst

 

Handla säkert

 

Distributionspartner

 

Energiarmband

       

Om Good Balance

Varför energiarmband?

Referenser

Ambassadör

Återförsäljare

 

Kontakt

Byten och returer

FAQ

Allmänna villkor

Press

 

    Klarna

    Faktura

    Delbetalning

    VISA

    Mastercard

    PayPal

 

     Postnord

    DB Schenker

 

Good Balance energi- och magnetarmband.

Samtliga produkter

Active

Casual

Shamballa

                 

Social media

 

Good Balance på Facebook

 

#goodbalancelifestyle

   

     Instagram

    Facebook

     Youtube

 

      Google+

      LinkedIn

      Pinterest

 
     

#goodbalancelifestyle handlar om att finna balans i allt du tar dig för. Låt ditt energiarmband fungera som en påminnelse för detta.

GOOD BALANCE NYHETSBREV

 

Kostnadsfria leveranser till alla världens länder

Good Balance språk


www.goodbalance.com | www.goodbalance.de | www.goodbalance.se | www.goodbalance.no