På svenska In English  Auf Deutsch
Priser i: 
   
 
Alltid fri frakt  
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar

Frågor & Svar

Här finner du svar på de vanligaste frågorna som Good Balance kundtjänst får. Leta gärna här innan du kontaktar oss för svaret finns säkert nedan.

Produkterna och dess funktion

Vad är Good Balance?

Good Balance är ett varumärke, ägt av Good Balance GlobalAB, som erbjuder dig populära och uppskattade energiarmband. Energiarmbanden kallas även ibland för balansarmband, hälsoband, hälsoarmband och magnetarmband.

Vad är negativa joner?

Överallt i din vardag finns det positivt och negativt laddade partiklar som kallas joner. En jon är en atom eller molekyl som har ett överskott eller underskott av elektronisk laddning. Gemensamt för både negativa och positiva joner är att producerar en laddning, antingen positiv eller negativ. Jonerna är aldrig jämnt fördelade i vår atmosfär och i vår luft utan kan variera beroende en mängd olika faktorer, såsom väderlägen och din geografiska placering. Vad man konstatera är att det ofta är ett överskott av positiva joner.

Hur fungerar armbanden med negativa joner?

De energiarmband/hälsoarmband från Good Balance som är gjorda av silikon innehåller negativa joner, i form av ett pulver av vulkanaska och turmalin. Pulvret som innehåller mineraler med hög andel negativa joner blandas ut med silikonet och balanserar då det uppkomna överskottet av positiva joner i din omgivning. Detta kan alltså bidra till en mängd fördelar för din kropp och själ.

Vad är magnetism och hur fungerar magnetarmbanden?

Hälsa och magnetism är två begrepp som länge gått hand i hand och metoden började användas redan under 1700-talet. På sistone har magnetism som behandlingsmetod fått en ökad uppmärksamhet. Magneterna kan påverka blodflödet och ger en förhöjd syrenivå som innebär att människan kan bli av med slaggprodukter och att allmäntillståndet och prestationsförmågan ökar. Magnetism har även visat sig effektivt vid värk i exempelvis handleder och vid reumatism. En brittisk undersökning visade att magnetarmband kan lindra smärta hos exempelvis artrospatienter. Studien resulterade i en signifikant minskning av besvär bland de personerna med magnetarmband. Good Balance magnetarmband innehåller olika antal magneter (se under respektive produkt).

Vad är armbanden tillverkade av?

Silikonarmbanden är tillverkade av kvalitetssilikon som är utblandat med vulkanaska och tumalin med en hög andel negativa joner samt två stycken hologram. Silikonarmbanden med magnet har även inslag av metall.

Hur många joner innehåller armbanden?

Armband från Good Balance är laddade och fyllda med hög andel negativa joner utan att inverka på armbandens färg. Då de negativa jonerna finns inuti ett mörkt pulver som spädes ut i silikonet vid framställandet av armbanden, kan det ha viss inverkan på ljusare färger. Vi har tagit del av tester som visat den mängd som är optimal både sett till funktion och bibehållande av färg.

Innehåller armbanden någon form av metall/magnet? 

Ja, vissa armband gör det. Se under respektive produkt.

När ger armbanden effekt?

I och med att inga vetenskapliga tester bevisar att armbanden fungerar kan vi inte uttala oss generellt om detta. Vad vi vet från många av våra kunder är att det varierar och en del upplever effekt omgående och andra efter någon vecka. Vissa upplever inte någon effekt alls.

Hur länge fungerar armbanden?

Armbanden har ingen sista förbrukningsdag rent funktionsmässigt, men framför allt silikonarmbanden brukar slitas en del och kan behöva bytas ut efter 9 månader till 1 år.


Användande av produkterna

Hur kontinuerligt skall jag använda armbandet?

Vi rekommenderar att du använder dina hela tiden för optimal effekt, vilket även innefattar när du sover. 

Kan armbanden användas i vatten, i duschen och på stranden?

Alla rena silikonarmband från Good Balance är vattentåliga och kan användas obehindrat i dessa miljöer. Du kommer dock att märka att de slits mer i "ruffa" miljöer som exempelvis på stranden. Armbanden som har inslag av metall rekommenderas att tas av vid kontakt med vatten.

Behöver hologrammet på silikonarmbanden beröra huden för att effekt skall nås?

Nej, vi rekommenderar att armbandet sitter så att det går att vrida ”fritt” runt handleden.

Spelar det någon roll vilken sida armbandet sitter på?

Nej. Använd armbandet på den sida som känns bäst, det går också alldeles utmärkt att använda en eller flera på båda sidorna. Många kunder väljer även att använda dem på fotleden då det ger precis samma effekt som att bära det på armen.

Vilken storlek ska jag välja?

Det är helt upp till var och en. Att bära ett armband skall vara komfortabelt och inte obekvämt, dvs det skall varken sitta för hårt eller löst. Flera av armbanden är justerbara och då behövs ingen storlek väljas. Vissa av armbanden har dock valbara storlekar. Vi rekommenderar att du mäter din handled och sedan tar det armband som har en omkrets som är lite större än din handled. Det vill säga om du har en handled som är 16,5 cm i omkrets bör du ta ett armband som är 17 cm.

Vilka storlekar finns?

Det framgår under respektive produkt.


Sjuk, gravid eller osäker

Är det säkert att använda Good Balance armbanden?

Armbanden från Good Balance är laddade med naturlig energi producerat av naturen själv. Har du någon sjukdom eller är osäker bör du rådfråga läkare innan användning av framförallt magnetarmbanden.

Kan jag använda armbanden när jag är gravid?

Du bör inte använda dig av magnetarmbanden om du är gravid. De armband utan magnet ska inte vara någon fara, men om du känner dig osäker bör du rådfråga din läkare.

Jag har en sjukdom, kan jag använda armbanden då?

Du bör inte använda dig av magnetarmbanden om du exempelvis har en pacemaker. I övrigt bör du rådfråga din läkare om du känner dig osäker.

Kan barn använda armbanden?

Armbanden fungerar likadant oavsett om de används på barn eller vuxna.


Byta eller skicka tillbaka

Hur gör jag om jag vill byta mitt armband?

Läs om hur du gör under Kundtjänst.

Hur gör jag om jag vill lämna tillbaka mitt armband?

Läs om hur du gör under Kundtjänst.


                 
Energiarmband till hela världen
Snabba leveranser
Fraktfria leveranser 

Varor i lager
Öppet köp i 30 dagar
Betala på faktura
Säkra betalningslösningar
Ta 3 - betala för 2
Kundservice 4670 386 37 24
                 
                 

Good Balance

 

Kundtjänst

 

Handla säkert

 

Distributionspartner

 

Energiarmband

       

Om Good Balance

Varför energiarmband?

Referenser

Ambassadör

Återförsäljare

 

Kontakt

Byten och returer

FAQ

Allmänna villkor

Press

 

    Klarna

    Faktura

    Delbetalning

    VISA

    Mastercard

    PayPal

 

     Postnord

    DB Schenker

 

Good Balance energi- och magnetarmband.

Samtliga produkter

Active

Casual

Shamballa

                 

Social media

 

Good Balance på Facebook

 

#goodbalancelifestyle

   

     Instagram

    Facebook

     Youtube

 

      Google+

      LinkedIn

      Pinterest

 
     

#goodbalancelifestyle handlar om att finna balans i allt du tar dig för. Låt ditt energiarmband fungera som en påminnelse för detta.

GOOD BALANCE NYHETSBREV

 

Kostnadsfria leveranser till alla världens länder

Good Balance språk


www.goodbalance.com | www.goodbalance.de | www.goodbalance.se | www.goodbalance.no